sunnuntai 28. elokuuta 2016

Usva

Lumi ja Usva 8 viikkoisena
Siitä on nyt noin kaksi kuukautta kun Lumin pennut muuttivat uusiin koteihin. Kaikki paitsi Usva. Niinhän siinä sitten kävi, että yhden täytyi jäädä meille. Ja se yksi oli tietenkin se, joka pienen marakatin tapaan kiipesi pentuaitauksesta pois vaikka kuinka monta kertaa, kun se halusi viettää enemmän aikaa meidän ja isojen koirien kanssa.

Pennun kasvu 8-viikkoisesta neljäkuukautiseksi on huimaa. Oikeastaan Usva ei vaikuta enää pennulta vaan enemmänkin sellaiselta hontelolta varsalta, jonka jalat on kasvaneet huimasti pituutta. Korkeutta Usvalla on nyt jo enemmän kuin meidän kääpiösnautsereilla ja painoakin reilut kuusi kiloa.
 
Palloilla on kiva leikkiä
Usvan elämään on viimeisen kahden kuukauden aikana mahtunut paljon kaikenlaista. On mm. saatu rokotukset, käyty pentukoulussa ja tutustuttu agilityhalliin, vierailtu agilitykisoissa, leikitty sisarusten kanssa ja tavattu paljon uusia ihmisiä ja koiria.


 
Puutarhanhoito on edelleen yksi Usvan lempiharrastuksista.


Kesämökilläkin on ollut kaikenlaista kivaa puuhaa.

Lisäksi Usva on käynyt jazz-brunssilla ja höyryjuna-ajelulla (yllä oleva kuva junasta).


Usva leikkii mielellään kaikenlaisilla leluilla ja puruluita menee paljon, mutta onneksi meidän ihmisten tavarat ovat ainakin vielä toistaiseksi saaneet olla pääosin rauhassa.

2 kommenttia:

  1. Moi.
    Kylläpä koirat kasvaa nopeasti,Ihania kuvia lehtikasassa,purutiellä ja junassa,kun pienenä oppii,ei pelkää isonakaan,tulee oikein maailman valloittaja.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo kasvu tosiaan on vauhdikasta, Usva alkaa pian olla emänsä kokoinen. Tosi reipas pentu se kyllä on, suhtautuu uusiin tilanteisiin ja paikkoin rauhallisen kiinnostuneesti. Brunssillakaan sitä ei yhtään häirinnyt vaikka paikalla oli muitakin koiria ja lapsia juoksi ympäriinsä ja paljon ihmisiä muutenkin sekä vielä tietysti bändi. Tyynesti se tarkkaili maailmaa ja söi omia herkkujaan :)

    VastaaPoista