tiistai 10. toukokuuta 2016

Pentujen kasvua


Pentujen elämässä on taas tapahtunut paljon muutamassa päivässä. Pentulaatikko sai väistyä suuremman pentuaitauksen tieltä jo viikonloppuna. Aluksi pennut vaikuttivat hieman hämmentyneiltä, mutta tottuivat nopeasti uuteen järjestelyyn. Uudessa tilavammassa "asunnossa" pentujen onkin hyvä harjoitella kävelemistä ja sitä ne tekevätkin ahkerasti. Pienimmiltä kävely sujuu jo hienosti, suuremmilla on vielä tekemistä takajalkojen hallinnan kanssa. Pennut myös leikkivät päivä päivältä enemmän.

Hyvin nukuttaa uudessakin asumuksessa
Pennut saivat viikonloppuna vieraita Hömpötin kennelistä Kauhajoelta eivätkä olleet moksiskaan uusista ihmisistä, eivät aikuisista eivätkä lapsista. Ne tuntuvat ottavan elämän ihan leppoisasti niinkuin kunnon tibben kuuluukin :) Kolmeviikkoissynttäreiden kunniaksi pentuhuoneen ovea on alettu pitää auki, joten käppänät Tyyne ja Iitakin ovat päässeet kurkkimaan pentuja, tosin portin takaa vielä tässä vaiheessa.


Pentujen ruokinnassakin on otettu askel eteenpäin, ne ovat nyt muutamana päivänä saaneet lihaa. Parina ensimmäisenä päivänä ruokaa vaan maisteltiin kädestä ja nyt parina päivänä on jo syöty ihan lautaselta. Tänään tyhjeni lautanen niin hienosti, että vaikuttaa kana maistuvan :)

Ruokahetki
 Alla vielä pari videota pentujen elämästä.



1 kommentti:

  1. Hei.
    Kylläpä ne kasvavat nopeasti,ja niin söpön näköisiä.

    VastaaPoista