torstai 26. toukokuuta 2016

Pentujen ensimmäinen ulkoiluPentujen elämässä on taas ehtinyt tapahtua paljon. Tällä viikolla ne ovat päässeet ensimmäistä kertaa ulos. Tässä muutamia videoita siitä ihan ensimmäisestä ulkoilukerrasta.


Täytyy sanoa, että näistä pennuista tulee hyviä kaupunkilaisia. Ulkoilun aikana on kuultu autojen ja metron ääntä, aidan takana on kulkenut ihmisiä ja eilen naapuri leikkasi nurmikkoa noin 20 metrin päässä. Pennut eivät ole olleet näistä moksiskaan :) Uteliaina ne tutkivat tätä uutta maailmaa, leikkivät keskenään ja emon kanssa ja ennen kaikkea harventavat tuija-aitaa. Pihalla on kiva juosta temmeltää, kun on enemmän tilaa kuin sisällä.


Pentujen ruokavalioon on tällä viikolla lisätty kuivamuonaa (liotettuna toki). Yleisesti ottaen ruoka maistuu pennuille hyvin ja emon maito on enää ruokinnassa aika vähäisessä roolissa. Itse syötän aikuisille koirille noin 50/50 suhteessa lihaa/luita ja kuivamuonaa. Pennut tottuvat täällä siis molempiin, mihin ikinä tulevat kodit sitten päätyvätkään omassa ruokinnassaan.


P.S. Eilen oli taas kynsienleikkauspäivä. Kaksi pennuista nukkui tyytyväisinä koko toimituksen ajan :) Pennuilla on muuten yhteensä 117 kynttä.
 

1 kommentti:

  1. Moi.
    Voi mitä piipertäjiä.mukava katsella niiden touhuja,kun kaikki ulkona on uutta.

    VastaaPoista