perjantai 6. toukokuuta 2016

Helatorstain kuulumisia

Uninen Usvatar

Viimeisestä postauksesta onkin jo näköjään viikko. Viikko kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta pienten koiranpentujen elämässä viikossa ehtii tapahtua todella paljon.

Ukko Ylijumala

Kaikkien pentujen silmät on nyt auki. Myös kävelemistä harjoitellaan jo kovaa vauhtia, pian nuo varmaan jo juoksevat ympäri pentuhuonetta :) Pentusia on silitelty ja pidetty sylissä, niiltä on leikattu kynsiä ja ensimmäinen matokuurikin on annettu ihan ilman ongelmia. Tarkoituksena on  tietysti, että pennut oppivat ihmisen läheisyyteen ja käsittelyyn.

Ulda Gufightar

Tytöt saavat nimikseen (alla olevassa kuvassa vasemmalta oikealle): Hömpötin Unelma Sanelma, Hömpötin Ulda Gufightar ja Hömpötin Usvatar.

Hömpötin U-tytöt

Pojista tulee (alla olevassa kuvassa vasemmalta oikealle): Hömpötin Ukko Ylijumala, Hömpötin Untamo ja Hömpötin Uranos.

Hömpötin U-pojat

Ensimmäisen vieraankin pennut jo saivat ja pikkuhiljaa vieraita alkaa sitten käydä enemmän. Suurkiitos äidilleni, joka toimi valokuvausapulaisenani eilen, tässä kirjoituksessa siitä näytteitä.

Uranos (alempi) ja Unelma Sanelma

Pian pentujen elämään tulee taas ihan uusia tuulia. Pentulaatikko vaihtuu isommaksi pentuaitaukseksi, jossa on hyvä tutkimusmatkailla ja ensimmäiset oikeat lihamaistiaisetkin odottavat jo tuolla jääkaapissa.

Untamo        

2 kommenttia: